ONTMOETINSDAG STICHTING DR. ALAM DARSONO


Op zaterdag 20 september a.s. is er weer een ontmoetingsdag van Stichting Dr. Alam Darsono in gebouw De Paraplu in Utrecht.
De dag begint om 10.15 uur en eindigt om 16.00 uur.
Er is een open podium voor iedereen die wil voorlezen of voordragen uit eigen werk. Vooraf, tussendoor en achteraf is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, bij te praten en allerlei afspraken te maken. Al deze gelegenheden en mogelijkheden biedt Stichting Dr. Alam Darsono aan blinden en slechtzienden, schrijvers en dichters en anderen die iets met schrijven en lezen hebben.
En er is een boekenmarkt. Wie werk in eigen beheer heeft uitgegeven of erin geslaagd is een uitgever voor zijn werk te vinden, kan er zijn boeken verkopen. Ook wie boeken in een aangepaste leesvorm heeft en deze als definitief uitgelezen beschouwt, mag er een nieuwe eigenaar voor proberen te vinden. Wie boeken wil ruilen, mag eveneens een poging wagen. Stichting Dr. Alam Darsono zal ook een paar boeken te koop aanbieden, zoals de romans "Madeleine en de ongeziene wereld" en "Het zwijgen van de vader", van Alam Darsono.
De toegangsprijs is € 10, - Voor dit bedrag krijgt u ook koffie of thee en een lunch. U kunt zich tot 18 september aanmelden bij de voorzitter van de stichting, Jaap van der Hoest, liefst per e-mail:
jvdhoest@kabelfoon.nl
Telefonisch kan ook en wel 's avonds;
telefoonnummer: 010-5916794.
Een andere, praktische, mogelijkheid is storting van € 10, - op Postbanknr. 2884329, ten name van penningmeester Stichting dr. Alam Darsono, Palestrinalaan 11, Voorschoten, onder vermelding van "ontmoetingsdag 20-9".
Het adres van De Paraplu, de locatie waar de ontmoetingsdag wordt gehouden is: Van Bijnkershoeklaan 10, in Utrecht. Nadere informatie kunt u vinden op de website www.alamdarsono.nl

***
terug naar de inhoudsopgave
terug naar de eerste pagina van de website